Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj. [ Portal RTCG ]

09. 10. 2021. 09:58 >> 10:13
3

TUFEGDŽIĆ

Uskoro sistematizacija u pošti CG

Izvršni direktor Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić kazao je da će brzo biti usvojena nova sistematizacija koja će se u potpunosti razlikovati od postojeće i koja će pratiti put vizije budućnosti te kompanije. On je istakao da je plan da Pošta postane ekspresni servis građana koji će spojiti tradicionalne i moderne usluge. Dodao je da su plate u toj kompaniji prosječne i da treba težiti većem finansijskom zadovoljenju radnika.

Iako se Pošta kao kompanija trudi da poštuje sve mjere zaštite od virusa korona, radnici su, kaže on, na udaru zaraze.

“Trudimo se i nekada i na mišiće da stignemo do svakog građanina Crne Gore. Građani moraju razumjeti i nas, jer ako ode nekoliko poštara koji su upoznali teren i mi primimo nove radnike da ih zamijene, njima treba vremena da nauče posao”, kazao je on.

Tufegdžić kaže da su plate u Pošti prosječne, ali da treba težiti boljim.

Istakao je da se ta kompanija trudi da spoji tradicionalne i moderne servise.

“Građani će biti svjedoci narednih godina da li ćemo mi doći do tog zacrtanog cilja. Sve ide u tom pravcu da za nekoliko godina naši građani imaju novu poštu kojom će se ponositi koja će biti prava služba i uvijek tu u pravom trenutku”, istakao je izvršni direktor Pošte Crne Gore.

Govoreći o sistematizaciji, istakao je da je rađena sistematizacija na osnovu vizije budućnosti Pošte.

“Brzih dana biće usvojena nova sistematizacija koja će se razlikovati u potpunosti od postojeće koja ide u korak sa vremenom i koja predstavlja viziju budućnosti i budućnost naše kompanije”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније