Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

16. 10. 2021. 07:32 >> 07:33
2

NAKON VD STANJA

Damjanović očekuje produžetak mandata

Vršilac dužnosti direktora Uprave prihoda i carina Aleksandar Damjanović kazao je u emisiji Okvir na TVCG, da ne vidi razlog da mu Vlada ne produži mandat na toj poziciji.

Njemu 21.oktobra ističe po zakonu polugodišnji status vršioca dužnosti direktora.

"Vlada će o tome odlučiti, a ne vodim razlog da se mandat ne produži. Ja ću se naravno kao i do sada ozbiljno posveti radu, posebno u naplati prihoda i suzbijanju nelegalnog šverca cigareta. Rezultati će biti bolji kao i borba sa organizovanim kriminalom", rekao je Damjanović gostujući u emisiji Okvir na RTCG.

On je istakao da očekuje podršku ministra finansija Milojka Spajića i cijele Vlade i naglasio je da je i u dosadašnjem radu imao podršku međunarodne zajednice.

"Posebno bih ukazao na problem koji imam, a to je da radim bez 10 pomoćnika. Ja sam svoje predloge uputio čim su se zakonski uslovi stekli, a to je čim je Vlada usvojila sistematizaciju", rekao je Damjanović, dodajući da očekuje i ta imenovanja.

Damjanović je kazao da mu to što nema pomoćnike otežava posao, jer on sam koordinira radom bivše tri uprave - poreske, carina i igara na sreću.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније