Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J. [ Portal RTCG ]

26. 10. 2021. 09:10   >>  09:24

SINDIKAT

Cijene taksi usluga neće rasti

Auto-taksi preduzetnici u Crnoj Gori trenutno neće povećavati cijene svojih usluga, odlučeno je na vanrednoj sjednici Izvršnog odbora Strukovnog sindikata taksista Crne Gore.

U Sindikatu su nezadovoljni najnovijim poskupljenjem goriva, ali, kako je za Jutarnji program Televizije Crne Gore kazao Borislav Pavlović ni ovog puta taksisti neće promijeniti mišljenje i neće povećati cijene svojih usluga.

"Mi smo sinoć održali vanrednu sjednicu Izvršnog odbora i razmišljali smo o poskupljenju, ali zbog sive ekonomije i ćutanja institucija, još uvijek nijesmo u situaciji da povećamo cijene, jer je standard građana opao i samim tim smanjio se broj korisnika naših usluga", kazao je Pavlović.

On je najavo da će se Sindikat taksista ponovo obratiti Vladi.

"Tražimo da Vlada nađe način da smanji akcize ili da obezbijedi subvencije za nas koji smo ugroženi u ovim djelatnostima zbog poskupljenja goriva", kazao je Pavlović.

Svjesni su, kaže, da je gorivo berzanska roba.

"Ali je Vlada mogla da bude spremnija i nađe način da građanima izađe u susret i promijeni akciznu politiku da na neki način to u ovolikoj mjeri ne utiče na standard građana", kazao je Pavlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније