Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

O.Z.

26. 10. 2021. 10:33   >>  10:34 2

BOŠNJAČKA STRANKA

"Vlada da pomogne najugroženije zbog rasta cijena goriva"

Najnovije poskupljenje goriva, koje je četrnaesto od početka godine, novi je udar na standard građana Crne Gore. Rast cijena naftnih derivata zahtijeva hitnu i opsežnu akciju Vlade koja bi rezultirala amortizovanjem udara koji će se manifestovati rastom cijena svih vrsta roba, poručio je Damir Gutić, potpredsjednik Bošnjačke stranke.

"U situaciji gdje svakodnevno svjedočimo rastu cijena roba i usluga, što je direktna posljedica povećanja cijena goriva, pozivamo Vladu Crne Gore da reaguje, kako bi amortizovala taj direktni trošak, te da pomogne najugroženije kategorije stanovništva. Smatramo da Vlada treba da kroz isplatu jednokratnih pomoći, pomogne sve one porodice u Crnoj Gori, koje jedva sastavljaju kraj s krajem", naveo je Gutić.

Taj set pomoći bi, zaključuje on, trebalo da obuhvati sve one kategorije sa najnižim primanjima, penzionere čija je penzija manja od 250 eura, kao i sve zaposlene, čija je plata na nivou minimalne zarade.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније