Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ rtcg.me ]

28. 10. 2021. 06:33 >> 06:34

PRVI PREDSTAVNIK CG

Jandreoski u Bordu Međunarodnog savjeta aerodroma

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Goran Jandreoski izabran je za člana Borda Međunarodnog savjeta aerodroma Evrope (Airports Council International Europe) na sjednici Generalne skupštine koja je održana u Ženevi. Ovo je prvi put da Crna Gora ima svog predstavnika u organizaciji avio industrije najvećeg profila.

"Ne shvatam ovo kao ličnu, već kao promociju Aerodroma Crne Gore i cijele države. To je samo jedan od dokaza strateškog poimanja značaja, funkcije i uloge Aerodroma Crne Gore koji su neraskidiva nit evropskog avio saobraćaja", poručuje Jandreoski.

Osim njega, u bordu je još 11 najjačih imena evropskih aerodroma od Švajcarske, preko Italije do Finske, Ujedinjenog Kraljevstva i Turske.

Međunarodni savjet aerodroma je tijelo koje unapređuje zajedničke interese evropskih aerodroma i promoviše profesionalnu izvrsnost i učinkovitost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније