Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ I. P. ]

17. 11. 2021. 16:41 >> 16:42
2

ŠEHOVIĆ POZIVA

Krivokapić da povuče budžet za narednu godinu

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović je, komentarišući stav Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da bi projekat Evropa sad trebalo realizovati fazno, pozvao premijera Zdravka Krivokapića da Predlog zakona o budžetu za narednu godinu povuče iz skupštinske procedure.

“Ono kad MMF biranim rječima jasno upozori na rizike populističkog bajkovitog projekta Evropa sad i kaže OSTAV! Nakon ovoga vjerujem da će Krivokapić, kao i u utorak sa pratećim zakonima, ponovo presaviti tabak i obavijestiti Skupštinu da iz procedure povlači budžet“, naveo je Šehović u saopštenju.

On je projekat Evropa sad nazvao Labudovom pjesmom.

“Ovaj projaket je očigledno bio premijerova Labudova pjesma, nakon koje će otplesati svoj posljednji politički tango i vratiti se u političku anonimnost, nakon što je iza sebe ostavio institucionalno i vrijednosno posrnuće društva, demonstrirajući na kraju i neviđeni populizam”, zaključio je Šehović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније