Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

08. 12. 2013. 08:07 >> 11:10
2

PREGOVARAJU

Za BBM nude 4 miliona

Podgorički biznismen Veselin Barović pregovara o prodaji kablovskog operatera BBM Montenegro sa M:telom, potvrđeno je Danu iz više izvora.

M:tel nekoliko mjeseci analizira poslovanje šest kablovskih operatera kako bi utvrdio da li im se isplati kupovina ili izgradnja infratsukture, što je nedavno potvrdio direktor M:tela Vladimir Lučić.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, BBM je jedan od operatera za koji su ozbiljno zainteresovani. Barović je počeo pregovore sa m:telom i za većinski paket akcija, navodno tražio sedam miliona eura. Ta cijena je previsoka za m:tel, pa im je ponudio četiri miliona eura.

M:tel namjerava da kupovinom kablovske televizije objedini ponudu koju sada pruža Crnogorski Telekom, a to je fiksna i mobilna telefonija, internet i kablovska.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније