Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

27. 01. 2013. 12:37   >>  12:42

POMOĆ PREDUZETNIŠTVU

IRF daje kreditnu podršku

Investiciono-razvojni fond (IRF) objavio je konkurs za finansijsku podršku preduzetnicima, mikro, malim i srednjim preduzećima koji, u ovoj godini, mogu dobiti kredit od najviše milion eura.

Za investicione projekte mogućnost finansiranja je do 50 odsto, pri čemu učešće investitora može biti u postojećim i novim osnovnim i obrtnim sredstvima. Za finansiranje trajnih obrtnih sredstava mogućnost finansiranja može biti i do 100 odsto.

Minimalni iznos kredita je deset hiljada eura, a maksimalni do milion, što zavisni od namjene, djelatnosti korisnika i tipa kreditne linije.

Maksimalan iznos kredit za start-up preduzeća biće do 50 hiljada , za preduzetnike do 30 hiljada, poljoprivredne proizvođače do 20 hiljada, za žene u biznisu do 200 hiljada, a za mlade u biznisu do 50 hiljada eura.
Za finansiranje trajnih obrtnih sredstava kreditna linija iznosi do 500 hiljada eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније