Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.V. ]

26. 12. 2021. 07:30 >> 07:32
1

KIPARSKI MINISTAR TURIZMA

Cijenama ne možemo parirati Crnoj Gori

Kipar je shvatio da kao turistička destinacija nikada neće moći da se takmiči sa Crnom Gorom, Egiptom i Turskom po cijenama, rekao je kiparski ministar turizma Savas Perdios. On je kazao kako, s druge strane, Kipar nudi bolje usluge turistima. 

Perdios je u intervjuu za ukrajinsku novinsku agenciju "Interfax-Ukraine News Agency" naveo da je u takvim slučajevima kvalitet uvijek rješenje. 

Upitan, imajući u vidu da se Kipar takmiči za turiste iz Ukrajine sa popularnijim zemljama za ukrajinske građane kao što su Egipat, Crna Gora i Turska, koje metode primjenjuju da bi ih privukli, Perdios je kazao da imaju "bolji kvalitet".

"Uvijek je rješenje u ovakvim slučajevima kvalitet. Jer takve zemlje kao što su Turska, Crna Gora, Egipat, uvijek se takmiče sa Kiprom u jednoj stvari – cijenama, jeftinim cijenama. Nikada nećemo moći da se takmičimo sa jeftinim cijenama u Turskoj i Egiptu. Jer Turska ili Egipat žele da imaju preko 100 miliona turista godišnje. Ne želimo da imamo 100 miliona turista godišnje. Imali smo četiri miliona turista pre pandemije, mi smo manja država", kazao je kiparski ministar.

On objašnjava da se koncentrišu na kvalitet i poboljšanje proizvoda.

"Jer shvatamo da nikada nećemo moći da se takmičimo sa Egiptom, sa Turskom, sa Crnom Gorom po cijenama. Imaju jeftine proizvode", naveo je, između ostalog, Perdios.

On smatra kako je očigledno da su cijene usluga veće.

"I mi nudimo bolje usluge – čistiju životnu sredinu, više iskustva. To je naša strategija kada je u pitanju turizam", cijeni Perdios. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније