Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj. [ Mina Business ]

04. 01. 2022. 11:29   >>  11:35

TODOROVIĆ

Uskoro logo na avionima, drugačiji ketering

Tehničke pripreme u finalnoj su fazi tako da će avioni To Montenegra biti uskoro brendirani, kazao je izvršni direktor preduzeća, Predrag Todorović.

„Sigurni smo da ćemo u prvom dijelu godine imati oba aviona brendirana. Pored toga, u pripremi je i Inflight magazin koji takođe početkom godine treba da se nađe u našim avionima. Radimo i redizajn našeg onboard servisa tako da ćemo imati ketering za ekonomsku i biznis klasu nešto drugačiji u odnosu na ono što je bilo do sada“, rekao je Todorović.

On je poručio da rade na jačanju njihovog brenda i vizuelnog identiteta i nadaju se da će za ovu sezonu ponuditi jedan kompletan proizvod na koji će svi moći biti ponosni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније