Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

26. 01. 2022. 14:21   >>  14:22 1

PRIJAVA TRAJE 30 DANA

Raspisan konkurs za subvencioniranje podstanara

Glavni grad Podgorica raspisao je danas Konkurs za subvencioniranje podstanara, čime će 500 građana, odnosno porodica koje su podstanari u Podgorici, svakog mjeseca dobijati pomoć u iznosu od 50 eura.

"Podsjećamo, u Budžetu Glavnog grada za 2022. godinu opredijeljeno je 300.000,00 eura za program subvencioniranja plaćanja zakupnina za ljude koji se nalaze u podstanarskom statusu, sa ciljem da u složenoj ekonomskoj situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa, pružimo podršku onima kojima je najpotrebnija", navode iz Glavnog grada.

Pravo na subvenciju imaju podstanari sa prebivalištem u Podgorici, a subvencioniranje se odobrava na period od 12 mjeseci, nakon čega se konkurs obnavlja.

Komisija će, kako ističu, na osnovu dobijenih podataka, utvrditi rang listu, a nakon sprovedene procedure, pristupiće se potpisivanju Ugovora o naknadi dijela troškova zakupnine, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze zakupca i Glavnog grada.

"Rok za prijavu na Konkurs je 30 dana od dana objavljivanja u štampanom mediju, a za potrebe predaje dokumentacije biće obezbijeđen poseban šalter u šalterskoj sali na Trgu nezavisnosti (zgrada Skupštine Glavnog grada)", zaključuju u saopštenju.

Svi detalji u vezi sa javnim pozivom na linku https://podgorica.me/storage/22996/61f0f943bf792_Javni-poziv.docx

Obrazac za prijavu https://podgorica.me/storage/22997/61f0f945b0276_Obrazac-prijave.docx

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније