Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 12. 2013. 11:30 >> 11:33

DO 30. DECEMBRA

Cijene goriva bez promjene

Maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori ostaće iste i naredne dvije sedmice.


Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da će bezolovni eurosuper 98 i 95 i dalje koštati 1,38 eura, odnosno 1,35 dok će eurodizel koštati 1,27 eura.

Cijena lož ulja za grijanje u narednih 15 dana iznosiće 95 centi, dok će lož ulje za veleprodaju biti 1,23. Cijena eurodizela naredne dvije sedmice za komercijalne svrhe biće 1,05 eura.

Maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori posljednji put su promijenjene 18. novembra, kada je lož ulje za veleprodaju i za grijanje pojeftinilo šest centi.

Naredni obračun biće 30. decembra, dok će eventualne nove cijene naftnih derivata važiti od 31. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније