Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 12. 2013. 09:47 >> 09:47
2

ISPUNILI OBEĆANJE

Radnicima Vektra Boke uplaćeno šest zarada

Prema riječima predsjednika Sindikata radnika, Vojina Miljanića, poslovodstvo je ispunilo obećanje i realizacijom prodaje placa u hercegnovskom naselju Savina isplatilo zaostala primanja radnicima, piše Pobjeda.

„Plac na Savini, površine 1,53 hiljade kvadratnih metara prodat je za 382 hiljade EUR. To je prema ranijim dogovorima sindikata i poslovodstva trebalo da se usmjeri za isplatu zaostalih zarada, što je i učinjeno“, kazao je Miljanić.

On je dodao da je, prema informacijama radnika, kupac ruski državljanin koji nije postavljao uslove kao prethodni zainteresovani, da plac bude uknjižen na Vektra Boku, koja je upisana kao korisnik.

„Tokom ljetnih mjeseci postignuta je neka dinamika u isplati dugovanja zaposlenima, kada nam je isplaćeno pet plata, sada šest, tako da su se dugovanja svela na dvije zarade“, rekao je Miljanić.

Tu informaciju potvrdio je i predsjednik Odbora direktora preduzeća Milić Popović.

„Radimo na isplati zaostalih dugovanja radnicima. Riječ je o tekućem poslovanju i proizvodu intenzivnih pregovora sa sindikalnom organizacijom preduzeća. Obećali smo da ćemo isplatiti zaostale plate radnicima i to sada ispunjavamo“, naveo je Popović.

(MINA-BUSINESS)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније