Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 12. 2013. 07:54 >> 07:54

POSLOVANJE

Policija provjerava DKP

Policijski inspektori za suzbijanje privrednog kriminaliteta nekoliko dana pregledaju dokumentaciju o poslovanju Duvanskog kombinata Podgorica u stečaju sa singapurskim partnerom za koga podgorička fabrika nekoliko godina proizvodi cigarete „Virdžinija king", objavile su Vijesti.



„Rekli smo policiji da, što se tiče poslovanja DKP-a, sve je milijardu posto čisto. A da li je van Crne Gore nešto nedozvoljeno učinjeno, mi to ne možemo znati", rekao je izvršni direktor DKP-a Slavoljub Vukašinović.

U menadžmentu DKP-a smatraju da je policija ušla u njihovo preduzeće više zbog kineskog partnera za kojeg proizvode cigarete nego zbog samog poslovanja državne duvanske kompanije koja je u stečaju kroz reorganizaciju od 2010. godine.

Poslije propale privatizacije Novog duvanskog kombinata sada se u DKP-u u stečaju ponovo proizvodi nekoliko stranih brendova za izvoz, a u manjim količinama i dva domaća brenda „Lovćen" i „Point".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније