Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 01. 2014. 15:57 >> 19:45
1

NOVI ZAKON

Za sada nema masovnog otpuštanja

Otkako je 22. decembra stupila na snagu odredba Zakona o radu koja ograničava zapošljavanje na određeno, poslodavci su, uprkos velikom otporu, uglavnom ispoštovali zakon i ugovorcima koji su kod njih radili duže od dvije godine, mahom dali rješenja za stalno, saopštila je Televiziji Crne Gore glavna inspektorka rada Angelina Međedović.

Ni sindikati nijesu uočili masovnije otpuštanje radnika, ali ih, kažu, brine moguća zloupotreba agencije za ustupanje zaposlenih. Zloupotrebe, međutim, poručuju iz agencije nijesu moguće.

 

 

 

 

Mila Vuković, TVCG

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније