Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

27. 02. 2013. 21:05 >> 20:59

U CENTAR

VIDEO: Kavarić – Riječ je o reorganizaciji

Od svih opcija koje je Vlada razmatrala za budućnost KAP-a, najbolja je ponuda En plus grupe, kazao je ministar ekonomije Vladimir Kavarić za emisiju "U centar" koja je na programu TV CG večeras od 22.30.

En plus grupa ponudila je da Vlada na sebe prenese 29% akcija koje ta firma trenutno ima u KAP-u, da se dug koji iznosi nešto više od 120 miliona – svede na 40 i da se otplaćuje u naredne četiri godine, objasnio je Kavarić, istakavši kako je Vlada razmatrala i opciju stečaja i ponudu Toščelika, ali ih je procijenila  kao problematične.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније