Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

21. 01. 2014. 08:07 >> 08:07
3

PEJOVIĆ PZP-U

Nađite prljav euro, i eto vam Uniprom

Direktor Uniproma Veselin Pejović predložio je funkcionerima Pokreta za promjene (PzP) da izaberu revizorsku kuću na teret njegove kompanije koja će provjeriti poslovanje, navodeći da će im pokloniti Uniprom ako i jedan jedini euro u kapitalu društva ne bude iz poslovanja ili bankarskog kredita.

 

Vlasnik kompanije koja je predala ponudu za kupovinu imovine KAP-a to je rekao odgovarajući na pitanje Dana može li da kaže kako je stekao novac namijenjen za kupovinu podgoričke fabrike, s obzirom na sumnje dijela javnosti da je riječ o nelegalno stečenom bogatstvu.

„Oni ne smiju da lažu! Predlažem ovaj metod, a takođe sam spreman da finansiram svaki drugi koji oni predlože, kako bi se utvrdilo na koji način Uniprom stiče kapital. Oni moraju prihvatiti ili moj predlog ili njihov, na koji ja unaprijed pristajem“, rekao je Pejović.

Uvjeren da predstavnici PzP-a neće imati svoj predlog, Pejović je rekao da Nebojša Medojević, Branko Radulović i drugi u Unipromu vide svo zlo ovog svijeta.

"Oni imaju industrijalce iz Evrope koji bi da kupe KAP, ali mu se prijeti. Uniprom nema ni znanje, ni iskustvo da upravlja KAP-om, pa je uloga Uniproma i njegovog vlasnika Pejovića samo u tome da operu kapital narko-klana Darka Šarića kroz privatizaciju KAP-a. Oni koji su u stanju da iznose ovakve neistine, obična su ološ. Frustrirani, jer ne mogu da smijene čovjeka, čiji prst vrijedi više nego svi oni. Ta frustracija je, zbog dužine trajanja, izopačila i njihove osobine do nivoa nakaznosti“, istakao je Pejović.

On je naglasio da bi je, kada bi postojala tehnologija za reciklažu lažavine, kupio i poklonio njima, odustao od kupovine KAP-a, jer „konačno svi mi živimo na malom prostoru“. 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније