Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 01. 2014. 08:09 >> 08:10
2

PEJOVIĆ RAZMIŠLJA

Uniprom neće ponovo konkurisati?

Vlasnik nikšićke kompanije Uniprom Veselin Pejović rekao je Pobjedi da nije siguran da li će ponovo konkurisati za kupovinu dijela imovine KAP-a.

Pejović, ipak kaže da će, ukoliko ponovo bude dostavio ponodu, ona biti ista kao i na prvom oglasu.

Pejović tvrdi da će zbog nedavnih opužbi poslanika DF-a Branka Radulovića i Nebojše Medojevića još razmisliti da li će predati ponudu na novi oglas za KAP, koji je otvoren do 17. februara.

Podsjetimo, Medojević i Radulović su ocijenili da novac kojim Uniprom želi da kupi KAP potiče od, kako tvrde, narkoklana Darka Šarića.

„Kako da predam ponudu, obzirom na optužbe gospode Radulovića i Medojevića da ću sa KAP-om da perem pare od narko-klana. U ovom projektu, kao što sam više puta naglasio, ne ulazim sam, niti raspolažem sa tolikim potencijalima koji će biti zarobljeni minimum dvije do tri godine i poslije da generišu profit. Misle li oni da ja 28 miliona držim u džepu“, pita se Pejović.

Uniprom je ponudio 28,5 miliona eura, najavio zapošljavanje 300 radnika i investicije od 76 miliona eura, dok je za struju spreman da plati 38 eura po megavat-satu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније