Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 01. 2014. 18:27 >> 18:27
1

VLADA CG

Tibor Varadi zastupa CG u arbitraži o KAP-u

Profesor Tibor Varadi zastupaće državu Crnu Goru u arbitražnom postpuku koji su pokrenuli CEAC i En plus grupa.

Kako je saopšteno nakon sjednice, Vlada Crne Gore danas je usvojila informaciju o arbitražnom postupku i dala saglasnost da se pokrene procedura za Varadijevo imenovanje.

Profesor međunarodnog prava, Varadi je doktorirao na Harvardu, član je više Akademija nauka, predavao je na brojnim Univerzitetima, od novosadskog, Berklija i Harvarda u SAD, Sorbone u Francuskoj…  

„Radi efikasnijeg praćenja i stvaranja boljih pretpostavki za povoljan završetak ovog sudskog postupka, Vlada je prihvatila i prijedlog za formiranje Radne grupe čiji je predsjednik  Branko Vujović, direktor Agencije za nadzor osiguranja“, saopšteno je.

Radna grupa će imati zadatak da, u saradnji sa pravnim zastupnikom Vlade Crne Gore, prati sudski proces i koordinira aktivnosti logističke podrške advokatskom timu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније