Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

31. 01. 2014. 08:40 >> 08:40

NE DUGUJE NIŠTA

Piperović: Barović "izašao" iz Solane

Biznismen Veselin Barović je, prema riječima njegovog pravnog zastupnika advokata Zorana Piperovića, izašao iz ulcinjske Solane.

»Iz dokumentacije koju prilažem evidentno je da moj vlastodavac nije više u Eurofondu. Shodno tome, nije ni u Solani »Bajo Sekulić«, što znači da ne duguje plate nikome, jer više nema nikakve pravne i poslovne veze s tim preduzećem«, rekao je Piperović Danu.

Prema rješenju Poreske uprave od 25. jula prošle godine, koje je Piperović dostavio Danu, u Centralni registar privrednih subjekata unesene su izmjene podataka o licima u društvu, a to su sada Armin Mulahusić, Boiša Šotra, Fahrudin Kajošević, Milanko Damjanović, Milić Popović, Nenad Štibilj, Blatko Aprcović, Vuk Rajković i Euroinvest, društvo za upravljanje fondom Euroinvest.

Prema podacima Centralne depozitarne agencije (CDA) od 12. decembra prošle godine, najveći akcionar Euroinvesta kompanija Fleš, ljubljanska Ilirika Brozno, Izbor Bar u stečaju, a od građana koji posjeduju ukupno 55 odsto akcija, najveći pojedinačni vlasnici su Azim Bujak, Adnan Husić, Fadil Ćosibegović i Kenan Terzić.

Piperović je kazao da je Barović "izašao" iz Eurofonda i svih kopmanija koje su u portfelju tog fonda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније