Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 03. 2013. 12:25 >> 12:19

UPCG

Ubrzati unaprijeđenje privrednog ambijenta

Unaprijeđenje privrednog ambijenta u Crnoj Gori potrebno je ubrzati kroz politiku stavljanja u punu funkciju postojećih kapaciteta i privlačenje novih investicija, zaključeno je na sastanku ministra održivog razvoja i turizma, Branimira Gvozdenovića i predsjednika Unije poslodavaca (UPCG) Predraga Mitrovića.

Gvozdenović i Mitrović konstatovali su da je, pored realizacije novih investicija, potrebno raditi i na punoj valorizaciji postojećih kapaciteta kroz dodatne podsticaje.

„U tom cilju razmatrano je uvođenje novih formi brobe protiv sive ekonomije, koje bi bile praćene intenzivnim monitoringom“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Tema razgovora bili su i načini produženja turističke sezone i unaprijeđenja kvaliteta ponude, gdje je zaključeno da je potrebno identifikovati najznačajnije manifestacije u Crnoj Gori sa aspekta privlačenja turista i produžetka sezone i razvijati ih uz zajedničku podršku države i zainteresovanog privrednog sektora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније