Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 03. 2013. 17:54 >> 17:48

PROMJENA

Boka grupa gradi golf teren u Tivtu

Kompanija „Boka grupa“ preuzela je društvo LPGD iz Podgorice, koje je pobjednik na tenderu za izgradnju golf terenu u Tivtu i sa kojim su Vlada i Montenepranzo Bokaprodukt potpisali nedavno ugovor o devedeseteogodišnjem zakupu zemljišta.

Tako je „Boka grupa“, uz 100 udjela  preuzela i obavezu iz ugovora da gradi golf terene u Tivtu,  što će biti finansirano britanskim kapitalom.

Osnivač Boka grupe, Džon Kenedi, rekao je da su ispunili prvu obavezu iz tendera i obavili prvu mandatornu uplatu na tenderski račun. Saopštio je i ko su članovi izvršnog tima, uz uvjerenje da će prvi golf teren u Crnoj Gori biti podsticaj razvoju turizma i pojačati zlatni trougao najekskluzivnijih turističkih investicija, od Luštice, preko Kavača do Porto Montenegra.

 

Rada Đaković, TV CG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније