Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 03. 2014. 20:15 >> 20:20

ODLUKA ZA 15-AK DANA

Spoticanja oko KAP-a

To što je stečajni upravnik prihvatio ponudu Uniproma na tenderu za prodaju KAP-a ne znači da je KAP prodat. Stečajni upravnik Veselin Perišić kazao je da je ponuda Uniproma uslovna, a na tim uslovima ne radi on već Vlada i Glavni grad. Kada će te institucije odgovoriti, Perišić ne zna, ali zato vlasnik Uniproma Veselin Pejović očekuje da bi taj posao mogao da se okonča za 15 dana.

"Dobio sam obavještenje od stečajnog upravnika da me je proglasio kupcem. Pretpostavljam da će doći do preuzimanja KAP-a kada se ispune uslovi za potpisivanje ugovora", kazao je Pejović za Televiziju Crne Gore.

"To što stečajni upravnik prihvatio ponudu, to je izraz volje jedne strane, još uvijek ne znamo da li će ponuđač ostati pri konačnoj odluci odnosno konačnoj ponudi, sve dok se ne ispune zahtjevi koji su navedeni u ponudi. Onog momenta kad ispunimo te zahtjeve, kupac će se i zjasniti da li ostaje i mi tog trenutka imamo kompletnu ponudu i može biti predmet razmatranja bilo koga pa i Parlamenta Crne Gore", kazao je Veselin Perišić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније