Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 04. 2014. 13:20 >> 13:41

M.ERLAJNS

Opet za London, Kopenhagen…

Iz Montenegro Erlajnsa su saopštili da su, od 30. marta, počeli da saobraćaju prema ljetnjem redu letjenja, koji će važiti do 25. oktobra 2014. Nacionalni avio – prevoznik, u ljetnjem redu letjenja, realizuje povećan broj letova ka svim destinacijama, ali i ponovo uvodi linije ka Londonu, Kopenhagenu i Dizeldorfu.

Avioni M.Erlajnsa letjeće dva puta dnevno iz Podgorice za Beograd, dok će iz Tivta za Beograd saobraćati i do četiri puta dnevno. Crna Gora će sa Bečom biti svakodnevno povezana tokom ljetnje sezone, a ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, čak i dva puta dnevno u saradnji sa austrijskom kompanijom Austrian Erlajns.

M.Erlajns će, šest puta nedjeljno, letjeti za Cirih i pet puta nedjeljno za Frankfurt. Za Rim će avioni nacionalne avio-kompanije letjeti tri puta nedjeljno - utorkom, petkom i nedjeljom, dok će ka toj destinaciji letovi ponedjeljkom, četvrtkom i subotom biti obavljani u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia. Letovi ka Ljubljani će se obavljati šest puta nedjeljno, u saradnji sa slovenačkom Adria Ervejs.

''I ove godine, kao i prethodne ćemo zadržati broj letova prema Moskvi i Parizu, sa kojih Montenegro Erlajns već godinama dovozi sve veći broj turista. Ka ovim metropolama planirano je letjenje na dnevnom nivou, pojedinim danima i do četiri puta dnevno. Sa uvođenjem ljetnjeg reda letjenja ponovo startuju letovi ka Londonu. Prvi let ka Londonu ove ljetnje sezone će biti obavljen 30. aprila, a ka ovoj destinaciji letjeće se 3 puta nedjeljno i to srijedom, petkom i nedjeljom iz Tivta'', navodi se u saopštenju.

Ponovni letovi ka Kopenhagenu startuju 17. maja, i to  dva puta nedjeljno - srijedom i subotom.

U kompaniji naglašavaju da, nakon nekoliko godina pauze na zahtjev turističke privrede, počev od 19. aprila kreću letovi ka Dizeldorfu i to dvaput nedjeljno - utorkom i subotom. Čarter saobraćaj će se odvijati po ustaljenom redu za Bari i Napulj, svakog petka i nedjelje naizmjenično, u popodnevnim časovima.

Saobraćaj ka St. Petersburgu će se obavljati jedanput nedjeljno,  subotom, a prvi put će se za potrebe zakupaca uvesti i linije ka Rostovu i Kaljingradu, u Rusiji.

''Predsezonu i sezonu obilježiće i brojni čarter letovi ka Francuskoj (Miluz, Dižon), Azerbejdžanu (Baku) i Jermeniji (Jerevan). Sadržajan red letjenja dovoljno govori u prilog činjenici da će i ove godine nacionalni avio-prevoznik dati puni doprinos razvoju crnogorskog turizma, kao što je to činio i svih prethodnih godina'', poručili su iz Montenegro Erlajnsa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније