Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

15. 04. 2014. 17:56   >>  17:57 1

PRODAJA 61 ODSTO AKCIJA

Holanđani dostavili ponudu za Brodogradilište

Holandska Damen Shipyards Group jedina je dostavila ponudu na tenderu za prodaju 61,57 odsto akcija Jadranskog brodogradilišta Bijela.

 

Tenderska komisija će, kako je saopšteno agenciji Mina-business, u skladu sa definisanom procedurom, u prvoj fazi evaluacije ponude u roku od sedam dana, ocijeniti njenu formalnu ispravnost i ispunjenost zahtijevanih uslova.

Za prodaju 61,6 odsto akcija Jadranskog brodogradilišta tender je raspisan 21. januara, a interesovanje za učešće pokazale su italijanska kompanija Fincantieri, holandska Damen Shipyards Group i konzorcijum kojeg čine Blotraco Shipping Kipar, Roman Denkovych i litvanska UAB Litana.

Ponuda koju je dostavio konzorcijum odbačena je jer nije ispunjavala kvalifikacione uslove tendera. Preostala dva ponuđača prošla su u naredni krug tenderskog postupka.

Za Jadransko brodogradilište do sada je nekoliko puta bezuspješno raspisivan tender.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније