Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 04. 2014. 17:03 >> 17:03
1

MOND SELEKSION

Zlatne medalje za Trebjesina piva

Nikšićko Gold i Tamno pivo pivare Trebjesa i ove godine su osvojili zlatne medalje na smotri kvaliteta Monde Selection 2014.

Zlatne medalje za kvalitet osvojili su nikšićko Gold, boca 0,25 litara, i Tamno pivo, boca 0,33l, koje se prvi put našlo u selekciji.

Iz Trebjese je saopšteno da su ponosni što je kvalitet piva koje se proizvodi u Nikšiću još jednom prepoznat i potvrđen od jedne od najznačajnijih selekcija kvaliteta, koja više od pola vijeka ocjenjuje kvalitet nekoliko hiljada prehrambenih artikala iz cijelog svijeta.

Menadžer korporativnih komunikacija, Natalija Milić saopštila je da zlatne medalje za kvalitet predstavljaju još jednu potvrdu visokih svjetskih standarda kvaliteta u proizvodnji piva koje primenjuje pivara Trebjesa.

„U godini za nama nastavljena su ulaganja u kvalitet proizvoda, što je za nas u pivari imperativ i obaveza prema potrošačima, ali i tradiciji po kojoj smo prepoznati“, kazala je Milić.

Zlatne medalje za nikšićko Gold i Tamno pivo biće uručene na svečanoj ceremoniji koja će se održati početkom juna u francuskom Bordou, prenijela je Mina business.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније