Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

10. 05. 2014. 08:53 >> 08:55

STOPIRA IZBOR

Konjević nezadovoljan radom RAE

Vlada neće razmatrati predlog Komisije za rangiranje kandidata za člana Odbora Regulatorne agencije za energetiku (RAE), jer nije dobio većinu na Kadrovskoj komisiji.

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević stopirao je reizbor člana RAE Dragutina Martinovića, nezadovoljan radom te institucije čije je odluke više puta poništio Upravni sud.

Komisija za rangiranje kandidata za člana Odbora RAE, nedavno je predložila vladinoj Kadrovskoj komisiji da se Martinoviću produži mandat za još pet godina.

Razlog za to Komisija je pravdala činjenicom da ostali kandidati za člana Odbora RAE nijesu zadovoljavali sve kriterijume, prenijela je Mina business.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније