Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 06. 2014. 08:37   >>  08:38 5

PEJOVIĆ ODGOVORIO

Neću biti živ kad DF dođe na vlast

Moj novac je čist, dostaviću potvrdu o porijeklu novca prilikom uplate 28 miliona eura za KAP, rekao je vlasnik Uniproma koji je kupio podgoričku fabriku Veselin Pejović.

 

Pejović je rekao da će novac za prodaju fabrike uplatiti preko one banke kod koje budu najmanje provizije.

"O uplati će biti obaviještena Agencija za sprečavanje pranja novca", rekao je Pejović za Blic Crna Gora.

On je tako reagovao na optužbe funkiconera Demokratskog fronta Nebojše Medojevića i Branka Radulovića, koji su poručili da će Pejoviću "grko zapasti šampanjac ", koji je popio prilikom potpisivanja ugovora o preuzimanju KAP-a sa stečajnim upravnikom Veselinom Perišićem.

Medojević i Radulović su najavili i tužbu protiv "svih onih koji su učestvovali u uništavanju i pljačkanju KAP-a", među kojima su Pejović, Perišić i stečajni sudija Dragan Rakočević.

Pejović na prijetnje iz DF-a da će kada oni budu vlast u Podgorici oduzeti imovinu Pejoviću koja mu je, kako su naveli, poklonila lokalna samouprava na čelu sa Miomirom Mugošom, odgovara da je sve regularno i da ih čeka.

"Kada oni budu vlast, ja najvjerovatnije tada neću biti živ", kazao je Pejović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније