Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 06. 2014. 10:18 >> 10:19

SLJEDEĆIH 14 DANA

Cijene goriva ostaju iste

Maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori ostaće iste i naredne dvije sedmice.

Bezolovni eurosuper 98 i 95 i naredne dvije sedmice koštaće 1,4 eura, odnosno 1,37, nakon što je njihova cijena 22. aprila promijenjena prvi put ove godine i povećana dva centa.

Eurodizel će i narednih 15 dana koštati 1,27 eura, a eurodizel za komercijalne svrhe 1,05. Lož ulje za grijanje ostaće na 95 centi, a lož ulje za veleprodaju 1,23 eura.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt's Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara.

Naredni obračun će se prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata obaviti 30. juna, a eventualno korigovane vrijednosti naftnih derivata važiće od 1. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније