Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

14. 03. 2013. 13:28 >> 13:19

MINISTARSTVO FINANSIJA

Vlada planira izmjene Zakona o PDV-u

Ministarstvo finansija objavilo je spisak propisa koji će tokom ove godine biti na javnoj raspravi, među kojima su i izmjene i dopune Zakona o porezu na dodatu vrijednost (PDV) koje su planirane za četvrti kvartal.

„Izmjene i dopune važećeg Zakona su neophodne radi dodatnog usaglašavanja sa evropskim direktivama”, rekli su iz Ministarstva agenciji Mina-business.

Iz Ministarstva je saopšteno da će se u trećem kvartalu voditi javna rasprava i o Predlogu izmjena i dopuna zakona o stečaju i likvidaciji društava za osiguranje.

Ministarstvo u četvrtom kvartalu planira da sprovede javnu raspravu i za predloge zakona o platnom prometu, tržištu kapitala, sprječavanju pranja novca i finansiranje terorizma i o javnim nabavkama.

Ministarstvo spisak zakona o kojima će sprovesti javnu raspravu u ovoj godini objavljuje u skladu sa Uredbom o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније