Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 07. 2014. 08:09   >>  08:09

SUD U NIKOZIJI

O KAP-u 5. avgusta

Ročište po tužbi En plus Grupe protiv Kombinata aluminijuma Podgorica o povraćaju duga od 44 miliona eura odloženo je za 5. avgust, saznaju Dnevne novine.

 

Jučerašnje ročište, u sporu koji je pred okružnim sudom u Nikoziji protiv KAP-a pokrenula ruska En plus Grupa, odloženo je za 5. avgust zbog prikupljanja novih dokaza.

Osim pravnog zastupnika En plus Grupe, ročištu je prisustvovao i advokat kompanije Uniprom, koja je nedavno preuzela upravljanje Kombinatom.

En plus Grupa tužila je KAP zbog duga od 44 miliona eura, a sud u Nikoziji prethodno je zabranio sve transakcije sa imovinom podgoričke fabrike, uključujući i njenu prodaju Unipromu za 28 miliona eura.

Iz En plus Grupe tada je saopšteno da su rješenja suda u Nikoziji obavezna za izvršenje, shodno postojećim međunarodnim sporazumima Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније