Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis ]

30. 07. 2014. 09:05 >> 09:06

ZA 1,1 MILION

Franca kupila RK "Beograd"

Robna kuća Beograd (RKB) u Bijelom Polju prodata je kompaniji Mesopromet za 1,1 milion eura.

 

Punomoćnik Crnogorske komercijalne banke (CKB), Filip Jovović, rekao da je na oglas za prodaju robne kuće stigla samo jedna ponuda.

"U toj ponudi bila je sva potrebna dokumentacija, kao i uplatnica za depozit od 110 hiljada eura. Kad smo je otvorili ustanovili smo da je rijeć o firmi Mesopromet, tako da je robna kuća prodata po početnoj licitacionoj cijeni", kazao je Jovović za Dan.

Kupac je dužan da do 13. avgusta uplati preostali dio.

Prema riječima Jovovića, pravo prvenstva u naplati imaju dugovanja za porez na nepokretnosti, zatim dug prema CKB od 659 hiljada eura, a nakon toga dugovanja na osnovu pravosnažnih sudskih rješenja, odnosno obaveze prema radnicima od oko 450 hiljada eura.

Novi vlasnik, Hilmija Franca, rekao je da će nakon rekonstrukcije objekta firma i dalje biti poslovno-prodajne prirode.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније