Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 03. 2013. 13:35 >> 09:37
12

STO DANA VLADE

VIDEO: Premijer zadovoljan učinkom Vlade

Radili smo ono što smo morali, a ne ono što smo željeli, saopštio je premijer Milo Đukanović, povodom sto dana rada Vlade, ističući da je zadovoljan učinkom Vlade. Đukanović nije zadovoljan rezultatima i stanjem u oblasti vladavine prava, efikasnosti i ažurnosti pravosuđa i borbi protiv kriminala i korupcije.

Nije zadovoljan rezultatima u borbi protiv kriminala

Premijer je kazao da nije zadovoljan postignutim rezultatima i stanjem u oblasti vladavine prava, efikasnosti i ažurnosti pravosuđa i borbi protiv kriminala i korupcije.

“Ne bismo mogli biti zadovoljni stanjem u bilo kojoj oblasti u društvu. Bez obzira što vrijedno radim u interesu države, nemam iluziju da smo postigli rezultate koji bi nam dali pravo na zadovoljstvo”, rekao je Đukanović.

Borba protiv kriminala i korupcije, poručio je, ostaje kao ozbiljan izazov Crne Gore.

,,Ja sam zadovoljan time kad vidim da smo u dobrom smjeru, da smo napravili pomak u dobrom pravcu. Na svakom od ovih kolosjeka mi pravom korake u dobrom pravcu”, kazao je Đukanović, uz ocjenu da nije zadovoljan ni stanjem u sektoru bezbjednosti.

Premijer nije želio da odgovori da li je saglasan, sa ocjenom šefa parlamenta Ranka Krivokapića, da su odluke pravosudnih organa  posljednjih mjeseci korak unazad na evropskom putu Crne Gore.

,,Ne, jer ne komentarišem odluke pravosudnih organa”, kazao je kratko Đukanović.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније