Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 09. 2014. 20:07   >>  20:23

NA TRGU SLOBODE

Nova CKB filijala u Nikšiću

Crnogorska komercijalna banka otvorila je danas novu filijalu u Nikšiću na trgu Slobode.

Nakon Podgorice i Budve, nikšićka filijala CKB banke je takođe dobila potpuno drugačiji i prepoznatljiv koncept, koji će omogućiti najefikasnije i najefektnije obavljanje bankarskih usluga.

Kako je saopšteno iz CKB-a otvaranje filijale ove vrste u Nikšiću predstavlja dio dugoročne poslovne strategije na ovom tržištu, a istovremeno i sponu sa razvojem grada.

„Cilj banke je da kontinuirano unapređuje podršku ekonomiji, omogući razvoj i realizaciju održivih projekata i ideja i prilagodi proizvode klijentima”, navodi se u saopštenju.

Na prostoru od preko 320m², filijala pruža niz pogodnosti i novina. Jedna od njih je sistem za pozivanje, koji ima za cilj da pomogne klijentima i zaposlenima u realizaciji poslova na najefikasniji način.

Klijentima banke će biti omogućeno da se u lijepom ambijentu upoznaju se sa različitim proizvodima i uslugama koje Banka pruža.

„CKB je članica multinacionalne bankarske grupacije OTP i na naše zadovoljstvo u mogućnosti smo da koristimo najbolju bankarsku međunarodnu praksu kako bi unaprijedili naše proizvode a sam sistem napravili održivim i kvalitetnim. U isto vrijeme mi smo i lokalna banka prilagođena i posvećena potrebama tržita Crne Gore. Vjerujemo da upravo kobinacija oba pristupa CKB čini bankom na koju Nikšić i Crna Gora mogu da računaju. Sama koncepcija razvoja, unapređenje poslovnog ambijenta i kontinuitet ulaganja na ovim prostorima ukazuje na ozbiljnost OTP Grupe čija je CKB članica”, istakao je Nebojša Nedić, izvšni direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Filijala je strukturisana na način da odražava društvenu odgovornost CKB, koja predstavlja jedan od osnova njene poslovne strategije.

„Bolja usluga, ugodniji i prijatniji prostor predstavljali su smjernice prilikom rekonstrukcije prostora. Našim klijentima će biti omogućeno da se u lijepom ambijentu upoznaju se sa različitim proizvodima i uslugama koje Banka pruža. Najmlađi članovi naše zajednice će takođe imati svoj ugao gdje će moći da se igraju i crtaju. Na ovaj način nastojimo da pružimo najefikasniju i najbolju uslugu klijentima u društveno odgovornom i prijateljskom okruženju”, kazao je Igor Bulatović, direktor filijale.

Aktivnost CKB na polju društvene odgovornosti, kako navode, predstavlja jedan od osnovnih stubova poslovanja.

Ove godine, CKB je zvanična banka festivala Bedem fest koji se održati u periodu od 5. do 7. septembra 2014. godine u Nikšiću u okviru manifestacije “Septembarski dani kulture”.

Pored podrške događajima iz oblasti kulture, banka je posvećena podršci zdravstva i obrazovanja gdje je bio značajan broj aktivnosti u prošlosti, a tako će biti i u vremenu koje slijedi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније