Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

22. 09. 2014. 12:19 >> 12:18

ZATVOREN JUČE

Sajam namještaja posjetilo 7000 ljudi

Sajam namještaja u Podgorici, zatvoren je juče a u proteklih pet dana privukao je preko sedam hiljada posjetilaca. U garaži Delta Sitija predstavilo se 25 izlagača, od kojih je veliki broj bio iz Crne Gore.

 

Na Sajmu su posjetioci bili u prilici da vide, u okviru izložbe ateljea “Egziperi” iz Nikšića, kako se namještaj može pretvoriti u umjetnička djela, stvaranje dva murala, izložbu studenata arhitekture ali i da dobiju savjete enterijeriste.

 Održan je i okrugli sto na kom se razgovaralo o drvopreradi u našoj zemlji.

Zbog svega toga, izlagači kažu da su zadovoljni organizacijom i posjetom na Sajmu, a nadaju se da će naredne godine garaža šoping mola Delta siti biti mala za sve proizvođače koji će biti zainteresovani da izlažu.

„Imajući u vidu da je ovo prvi sajam u Podgorici mi smo jako zadovoljni. Posjeta je dobra, pretpostavljam i zahvaljujući tome što je Sajam u Delti, da je možda u Distributivnom centru, moja pretpostavka je da ne bi bilo ni 30 odsto posjetilaca koliko ih ima ovdje. Prostor je odlično odrađen. Generalno sam zadovoljan, ocjena od 1 do 5 - jedna dobra četvorka“, kazao je jedan od izlagača Predrag Popović vlasnik firme „Geen les“.

Na sajmu se predstavila i firma „Babić“ iz Rožaja čiji su vlasnici takođe zadovoljni Sajmom.

„Ja sam lično zadovoljan i posjetom i organizacijom sajma, tako da što se mene tiče sve pohvale. Nadam se da će naredne godine Sajam biti veći i da će ovo biti mali prostor“, kazao je Nubdija Babić i  dodao da će se i naredne godine predstaviti na sajmu.

Sa druge strane i on smatra da Crnoj Gori nedostaju sajmovi na kojim bi se promovilasili domaći proizvođaći.

„To je tema koju je i Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo na ovom sajmu i nadam se da će to da zaživi i da sve krene na bolje“, kazao je Babić i dodao da je Podgorica pravo mjesto za ovakve sajmove.

Popović ide i korak dalje, kaže da bi ključ uspjeha crnogorskih proizvođača mogao biti i u zajedničkom nastupu.

„Moja sugestija bi bila i da se organizuju neformalni sastanci proizvođača da vidimo kako možemo zajednički nastupiti na domaćem, ali i inostranom tržištu. Dešava se da firme iz inostranstva dobijaju poslove, koje naše firme rade podjednako kvalitetno“, zaključio je Popović.

Sajam namještaja u Podgorici održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније