Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 10. 2014. 11:05 >> 11:03

POSJETA PLANTAŽAMA

"Luča" i "Vladika" oduševili goste

Stotinu osamdeset predstavnika najvažnijih ugostiteljskih objekata i distributera vina iz Srbije, boravilo je u posjeti kompaniji “13. Jul Plantaže". Tom prilikom gostima je kompanija Plantaže predstavila svoju veličinu i snagu, a sve u cilju poboljšanja pozicioniranja svojih proizvoda na tržištu Srbije i borbe protiv rastuće konkurencije.

Gosti su dočekani na Vidikovci u Ćemovskom polju, gdje su u srcu vinograda  dočekani na tardicionalan crnogorski način, uz priganice, sir, med, grožđe i “Krunu”.

Tom prilikom njima je predstaviljena i nova rakija od breskve koju su mogli premijerno degustirati i koja je izazvala veliko interesovanje.

"Za taj proizvod, gosti su iskazali izvanredne kritike, kako po pitanju mirisa, tako i po pitanju pitkosti i prijatnog ukusa", saopšteno je iz Plantaža.

Prisutnima se obratio direktor voćarsko-vinogradarske proizvodnje Plantaža, Dušan Kankaraš, nakon čega je nastavljena posjeta.

"Gosti su mogli uživati u barik vinima, upravo u ambijentu u kojem ta vina i nastaju i njihovom slaganju sa prikladnom ponudom hrane koju su pripremili kuvari iz restorana Mareza i Jezero. Sa proizvodnjom barik vina i njihovim odležavanjem ugostitelje je upoznala direktorica proizvodnje i prerade, Biljana Knežević", navodi se u saopštenju.

Prisutni su se oduševili ukusom novih vina Luča i Vladika, uz komentare da su ta dva vina potpuno drugačijeg stila od svega što su Plantaže do sada imale u ponudi.

"Za organizovanje posjete gosti su na račun „Plantaža“ uputili samo riječi zahvalnosti, a veliki dio njih je obećao da će nakon ove posjete u ponudu svojih objekata uvrstiti vina Plantaža koja se do sada nisu mogla naći u njihovim vinskim kartama", saopšteno je iz te kompanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније