Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 10. 2014. 13:41   >>  13:39

STATISTIKA

Manja proizvodnja šumskih sortimenata

Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori u septembru ove godine u odnosu na isti mjesec prethodne godine bilježi pad za 15 odsto pokazuju podaci MONSTAT-a.

Na drugoj strani proizvodnja šumskih sortimenata u prvih devet mjeseci ove godine ista je kao u prošlogodišnjem periodu.

"Proizvodnja trupaca lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori u septembru mjesecu ove godine u odnosu na
septembar prethodne godine bilježi pad za 45,9  odsto", pokazuju podaci MONSTAT-a.

Proizvodnja lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – septembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine povećana je za 141 m³, odnosno za 0,2 odsto.

"Proizvodnja prostornog drva četinara iz državnih šuma u Crnoj Gori za devet mjeseci ove godine, u odnosu na isti period prethodne povećana je za 4 688 m³, odnosno za 38,8 odsto", saopšteno je MONSTAT-a.

Proizvodnja ogrijevnog drva lišćara iz državnih šuma u istom periodu smanjena je za 1 873 m³, odnosno za 8,3 odsto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније