Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

03. 11. 2014. 14:12 >> 14:16

ZAKUP ZEMLJIŠTA

Turska kompanija želi da gradi akva park u Štoju

Turska kompanija Polin prijavila se na tender za zakup zemljišta u Štoju za izgradnju vodenog grada, saznaje Portal Ul-info.

 

Tender, za zakup zemljišta na 30 godina, bio je otvoren od 1. do 31. oktobra.

Polin je jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija specijalizovanih za izgradnju akva-parkova.

U četvrtak će u Opštini Ulcinj biti organizovano javno otvaranje ponuda, a najkasnije 20 dana nakon toga biće saopštena odluka Komisije za sprovođenje postupka o rezultatima tendera.

Zbog nedavne odluke Komisije za povraćaj i restituciju iz Bara da se porodici Rudović vrati parcela koja je predložena tenderom, iz Opštine je saopšteno da će se ugovor sa prvorangiranim potpisati onda kada sve bude pravno jasno u pitanju navedenog zemljišta.

Zemljište u Donjem Štoju, koje je vlasništvo Opštine Ulcinj, ponuđeno je po minimalnoj cijeni od 1,1 eura za kvadratni metar na godišnjem nivou.

Pravo učešća na tenderu imali su domaći i strani građani i preduzeća koji kupe tendersku dokumentaciju, dostave ponudu sa iznosom zakupnine na godišnjem nivou, uplate depozit od 20 odsto vrijednosti minimalne cijene zakupa ili dostave garanciju naplativu na prvi poziv sa rokom važenja od 90 dana, u ukupnom iznosu od 5,61 hiljadu eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније