Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 11. 2014. 12:49 >> 12:46

PRIJAVE U TOKU

Seminar “Poslovna primjena društvenih mreža"

Agencija Adventage pod pokroviteljstvom Ministarstva za informaciono društvo organizuje biznis seminar “Poslovna primjena društvenih mreža”, koji će se održati u 3. decembra Hotelu Ramada u Podgorici.

 

"Polaznici seminara imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim svjetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu online kompaniju. Upoznaće  se sa najnovijim svjetskim trendovima i naučiće metode, tehnike i primjere kako se uspješne firme odnose prema društvenim mrežama", navodi se u saopštenju organizatora.

Seminar je namijenjen svima koji bi htjeli da poboljšaju vještine online komunikacije i da iskoriste potencijale internet marektinga i društvenih mreža za promociju svog proizvoda ili usluge, bez obzira na to da li dolaze iz javne uprave, privatnih kompanije, NVO sektora, političkih partija.

"Svoje višegodišnje iskustvo i znanje na seminaru učesnicima će prenijeti afirmisani stručnjak iz ove oblasti - Dragan Varagić koji je do sada sarađivao sa kompanijama: Coca Cola Srbija, Diners Srbija, Pakom, IFC – World Bank Group; Njemačkom privrednom komorom u Srbiji, Makedonskim Telekomom, Plivom, Erste bankom, Sintelonom, Anemom, Exitom, Metalcem, učestvovao u preko 20 Internet projekata u Kanadi… Bio je saradnik srpskog izdanja knjige "Poslovanje brzinom misli Bila Gejtsa" i autor je knjige Vodič kroz raj i pakao Internet marketinga", saopštili su organizatori.

 Sve informacije i prijave na www.imPRove.co.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније