Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

13. 11. 2014. 17:10 >> 17:07

MINISTARSTVO

Izdali urbanističko-tehničke uslove za Lušticu

Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je urbanističko-tehničke uslove za projektovanje i gradnju prvog hotela i dodatnih vila sa stanovima za prodaju na tržištu u turističkom resortu Luštica bay, koga kompanija „Luštica Development" gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica.

Hotel ranga minimum 4 zvjezdice, gradiće se na urbanističkoj parceli UP 50 koja ima površinu od preko 63.600 kvadrata, u zahvatu DUP-a „Golf i Donji Radovići zapad", dok su urbanističke parcele 51 i 52, ukupne površine skoro 16 hiljada kvadrata, rezervisane za gradnju luksuznih vila, prenosi Radio Tivat.

Hotel ukupne bruto građevinske površine 48 hiljada kvadrata, kapaciteta je 300 soba, odnosno 600 kreveta, a imaće prizemlje i maksimalno tri sprata, dok će spratnost novih ukupno 26 vila, prosječne površine po 270 kvadrata, ograničena na prizemlje i dva sprata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније