Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

27. 01. 2015. 08:12   >>  08:17 4

NOVE CIJENE

Dizel jeftiniji jedan cent

Litar dizela od ponoći u Crnoj Gori jeftiniji je jedan cent, dok su cijene ostalih vrsta goriva ostale iste.

 

Dizel od ponoći košta 98 centi. Dizel je pojeftinio i prije 15 dana, kada je prvi put od 2009. godine pao na nivo ispod jednog eura.

Litar eurosupera 98 i 95 će i naredne dvije sedmice koštati 1,1 eura i 1,07 eura.

Cijene lož ulja za veleprodaju i lož ulja za grijanje od ponoći su niže po dva centa i iznosiće 95 centi, odnosno 67 centi.

Posljednje promjene cijena goriva bile su 13. januara, kada su sve vrste pojeftinile tri do četiri centa.

Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt's Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara.

Naredni obračun će se, prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, obaviti 9. februara, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 10. februara.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније