Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 03. 2015. 08:08 >> 08:31
4

MINISTARSTVO PLANIRA

Taksa na gorivo pet centi

Ministarstvo finansija potvrdilo je će u narednom periodu predložiti plaćanje takse od pet centi po litru goriva za finansiranje gradnje autoputa Bar-Boljare. O tom vladinom prijedlogu će se izjasniti parlament.

 

"Ministarstvo finansija će u skladu sa programom ekonomskih reformi za Crnu Goru 2015-2017. godine i jesenjom analizom makroekonomskih kretanja i struktupnih reformi 2014, koje je usvojila Vlada, u narednom periodu pripremiti iredlog kojim će propisati plaćanje posebne naknade na promet naftnih derivata. Predlog će zagim razmatrati Skupština, i u zavisnosti od programa rada parlamenta, naplata takse počeće da se primjenjuje od dana usvajanja zakonskog propisa", kazali su Danu iz Ministarstva finansija.

I dok je član Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, nezavisni poslanik Mladen Bojanić, ocijenio je da je bilo očekivano da će na kraju kompletan trošak platiti građani, njegov kolega iz DF-a, Milutin Đukanović, rekao je da taj politički savez neće podržati prijedlog o uvođenju takse na gorivo.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније