Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

26. 03. 2015. 16:38 >> 16:34

OPŠTINA ULCINJ

Veći porezi za neodgovorne investitore

Opština Ulcinj razmatra da drastično poveća poreza na nepokretnosti za investitore koji ne poštuju privatizacione ugovore i kasnije sklopljene anekse, saopštili su predstavnici lokalne uprave.

Kako prenosi portal Ul-info, mnoge atraktivne lokacije u Ulcinju su zarobljene, jer oni koji su ih ranije kupili ili zakupili nemaju novca da realizuju svoje projekte.

Zbog toga su najviše na gubitku lokalna zajednica i država, pa u opštinskoj upravi smatraju da treba preduzeti neki potez kako bi se izašlo iz te situacije.

Kako su kazali iz Opštine, više nema nikakvih prepreka za realizaciju projekata, kao što je bio slučaj prije dvije godine, kada je Vlada krivila ulcinjsku lokalnu vlast da zbog kašnjena sa urbanističkim planovima ometa investitore da ispune obaveze, odnosno da obnove i grade hotele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније