Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

30. 03. 2015. 11:17   >>  11:10

LJETNJI RED VOŽNJE

Letovi za London, Kopenhagen i Dizeldorf

Nacionalna aviokompanija Montenegroerlajnz počela je juče da saobraća prema ljetnjem redu letjenja, koji će važiti do 24. oktobra ove godine. To znači i povećan broj letova ka svim postojećim destinacijama prema kojima MA saobraća tokom cijele godine, ali i ponovno uvođenje saobraćaja ka Londonu, Kopenhagenu i Dizeldorfu, ka kojima godinama saobraćaju tokom ljetnje sezone.

 

Novina ovog reda letjenja je, kako navode iz MA, po prvi put uspostavljanje redovnog saobraćaja ka Lionu, Sankt Peterburgu i Beču iz Tivta.

"Prvi let MA ka Londonu ove ljetnje sezone će biti obavljen 29. aprila, a ka ovoj destinaciji letjeće se 3 puta nedjeljno i to srijedom, petkom i nedjeljom iz Tivta. Iz Tivta će saobraćati i letovi ka Sankt Peterburgu, utorkom i subotom. Letovi ka Lionu će se obavljati subotom iz Podgorice. Ponovni letovi ka Dizeldorfu startuju 18. aprila i to dva puta nedjeljno, utorkom i subotom, dok letovi ka Kopenhagenu počinju  09. maja i to tri puta sedmično, utorkom, petkom i subotom", saopštili su iz nacionalne aviokompanije.

Navode da će po ljetnjem redu letjenja avioni nacionalne avio-kompanije saobraćati tri puta dnevno iz Podgorice za Beograd, dok će iz Tivta za Beograd saobraćati i do četiri puta dnevno.

"Crna Gora će sa Bečom biti svakodnevno povezana tokom ljetnje sezone, uključujući let iz Tivta koji će se obavljati utorkom. Što se ostalih destinacija tiče, MA će šest puta nedjeljno  letjeti za Cirih i pet puta nedjeljno za Frankfurt. Za Rim će avioni nacionalne avio-kompanije letjeti svakodnevno u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia. Letovi ka Ljubljani će se obavljati pet  puta nedjeljno  u saradnji sa slovenačkom kompanijom  Adria Airways", navode iz MA.

I ove godine, kao i prethodne, kako su saopštili, nacionalna aviokompanija zadržava broj letova prema Moskvi i Parizu.

"Ka ovim metropolama planirano je letjenje na dnevnom nivou, pojedinim danima i do četiri puta dnevno.

Čarter saobraćaj za Bari i Napulj MA će obavljati po ustaljenom redu, svakog petka i nedjelje naizmjenično, u popodnevnim časovima. Nacionalna avio-kompanija predsezonu i sezonu obilježiće i brojnim čarter letovima ka Njemačkoj (Hanover, Lajpcig, Berlin, Štutgart i Nirnberg), Francuskoj (Miluz, Dižon), Azerbejdžanu (Baku) i Jermeniji (Jerevan)", istakli su iz MA. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније