Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina ]

18. 04. 2015. 08:36 >> 08:29
4

VUČINIĆ ORGANIZUJE

Protest radnika 1. maja u Nikšiću

Radnička partija će 1. maja u Nikšiću organizovati protest obespravljenih i opljačkanih radnika iz cijele Cren Gore, najavio je njen lider Janko Vučinić.


On je rekao da će protetstu prethoditi osnivačka skupština stranke, na kojoj će biti usvojeni program i statut i izabrani partijski organi. Vučinić je za Dan rekao da Radnička partija ostaje čvrsto u Demokratskom frontu.

“Cilj nam je stvaranje uslova za poštenu izbornu utakmicu. Nakon toga biće potrebno sprovesti reviziju svih dugovanja i odbijemo plaćanje onih dugova koji su nastali kao posljedica koruptivnih radnji. Treba preispitati svaku privatizaciju, posebno stečajne postupke, jer je upravo kroz njih najvećim dijelom opustošena i opljačkana imovina nekadašnjih državnih preduzeća”, kazao je on.

Među ključnim programskim ciljevima partije je borba za prava radnika. U programu je predviđeno i zalaganje za zaustavljanje svake priče o NATO integracijama, a prema riječima Vučinića, od te nametnute teme, mnogo su važnija životna pitanja kao što su nova radna mjesta.

Kako je ranije saopšteno, Radnička partija će baštiniti ljevičarske ideje i poštovati osnovne ideje socijalizma.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније