Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 05. 2015. 22:14 >> 22:11
3

POSREDUJU ISELJENICI

Investitori iz Turske žele da ulažu u CG

Grupa investitora iz Turske trebalo bi uskoro da posjeti Crnu Goru. Oni će doputovati u pratnji predstavnika Udruženja iseljenika iz Crne Gore koji su u proteklih nekoliko mjeseci pripremali posjetu. Planirano je da obiđu resorna ministarstva, Privrednu komoru Crne Gore, ali i čelnike opština kako bi se podrobnije sagledali pogodni sektori za ulaganja.

Kako je istakao generalni sekretar udruženja Fuat Ličina, ugledne biznismene iz Turske trebalo bi da primi i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, koji je se sa većinom njih sastao na marginama  Evro-azijskog ekonomskog samita koji je 8. i 9. aprila održan u Istanbulu u organizaciji Marmara Fondacije iz Turske.

Ličina je najavio da će Udruženje iseljenika iz Crne Gore u Istanbulu, u saradnji sa Udruženjem iz Adane, organizovati sastanak crnogorskog ambasadora u Turskoj Branka Milića sa lokalnim privrednicima koji su zainteresovani za ulaganja na sjeveru Crne Gore, a posebno u najmlađu opštinu- Petnjicu.  Ambasador Milić će se u Adani sastati i sa predstavnicima lokalne samouprave, odnosno privredne komore.

 

Miroslav Radojević

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније