Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 05. 2015. 22:20   >>  22:13

U MINISTARTSVU OČEKUJU

Kompanije će moći da naplaćuju preko PayPal-a

Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije očekuje da će crnogorskim kompanijama uskoro biti omogućeno da PayPal sistem koriste za naplatu svoje robe i usluga.

Iz Ministarstva su agenciji Mina-business kazali da je praksa PayPal-a da se u prvom periodu korišćenja tog servisa omogući samo funkcija "Send", odnosno plaćanje.

“Očekujemo u narednom periodu da se ova funkcionalnost proširi na funkciju "Receive", odnosno da se omogući crnogorskim kompanijama da koriste taj servis za naplatu svoje robe i usluga”, rekli su iz Ministarstva.

Iz Ministarstva su naveli da nijesu u mogućnosti da preciziraju datum kada će ta funkcionalnost biti omogućena u Crnoj Gori, s obzirom da je PayPal prvatna kompanija.

“Ipak, Ministarstvo je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima kompanije PayPal, kako bi taj proces ubrzali”, rekli su iz Ministarstva.

Iz Ministarstva su saopštili da na njihovu adresu, od uključenja Crne Gore u PayPal sistem, 17. juna prošle godine, do danas nije pristigla nijedna žalba kada je u pitanju funksionisanje tog sistema.

PayPal je jedan od najpoznatijih servisa u svijetu za plaćanje preko internet.

(Mina-business)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније