Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 05. 2015. 19:43   >>  19:45

KREDITI IRF-A

Dobrim projektima vrata otvorena

Investiciono razvojni fond pozvao je sve preduzetnike da im se jave kako bi pomogli njihov biznis. Vrata otvaraju dobrim projektima koji znače otvaranje novih radnih mjesta. Kamatne stope, pod kojima daju novac su više nego povoljne i kreću se u prosjeku od 3,2 do 3,4 odsto.

Direktora Fonda Zorana Vukčevič kaže da je Fondu ove godine na raspolaganju 80 miliona eura, a do sada je dato preko 30 miliona eura kredita.

"Intenzitet kreditiranja je najveći ljeti, s obzirom na to da su naši prioriteti kreditiranje poljoprivreda i turizam, pa smatramo da ćemo ostvariti plan", pojasnio je Vukčević.

Kamatna stopa se kreće od dva do šest odsto, tako da je prosječna između 3,2 i 3,4 odsto.

On kaže da je IRF fokusiran na uspješne preduzetnike i projekte.

 

 

Tatjana Debeljević, Televizija Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније