Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Radio Tivat

29. 05. 2015. 19:33   >>  19:26

TIVAT

Prodat hotel "Mimoza"?

Prema nepotvrđenim informacijama, „Mimoza" najstariji tivatski hotel istoimenog tivatskog hotelijera prodat je ruskom investitoru koji je nedavno postao vlasnik hotela „Primavera".

Izvršni direktor HTP „Mimoza" Bojan Milošević nije potvrdio vijest o prodaji hotela „Mimoza". „Postoje priče, ali je rano o tome govoriti. Ništa nije zvanično. Kada dobijemo informaciju, obavijestićemo javnost", rekao je Milošević.

Prodaja najstarijeg tivatskog hotela, „Mimoza" nije išao glatko kao što se očekivalo. Zeleno svijetlo za prodaju hotela dala je skupština akcionara HTP „Mimoza" u decembru, ali su se u međuvremenu dogodila značajna gibanja na svjetskom tržištu finansija. Iako je postojala informacija o zainteresovanom investitorima, menadžment je ostao u pregovorima sa svega jednim ozbiljnim investitorom. Ostali zainteresovani su odustali.

Ukoliko je informacija o prodaji hotela „Mimoze" tačna, ovaj hotel odradiće ljetos svoju poslednju sezonu, a na jesen bi počelo njegovo rušenje.

Prema nezvaničnim informacijama, ponuđena cijena „Mimoze" je između 5 i 8 miliona eura.

Vlasnici 83 odsto akcija, Veselin Barović i Đorđije Nicović, za prodaju su se odlučili kako bi pokrili kreditna zaduženja za dogradnju i rekonstrukciju hotela „Pine", koji je otvoren u julu prošle godine, kao i da bi krenuli u rekonstrukciju kompleksa „Kamelija" u Donjoj Lastvi.

Hotel „Mimoza", trenutno sa dvije zvjezdice, izgrađen je 1958. godine, a nalazi se na dvadesetak metara od mora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније