Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 07. 2015. 20:22 >> 20:15
3

ODLUKA SUDA

Bankrotirao Duvanski kombinat

Privredni sud donio je danas odluku o proglašenju bankrota Duvanskog kombinata i pokretanju stečajnog postupka. Odluka je donijeta nakon što je menadžment DKP-a odgovorio Privrednom sudu da ne može ispraviti nepravilnosti vezane za kršenje Plana reorganizacije, koji je vođen od 1.decembra prošle godine.

Formalni zahtjev za pokretanje stečajnog postupka podnio je advokat Dragan Kovačević, kojem je DKP ostao dužan 48.000 eura.

Tenderska komisija za privatizaciju proglasila je juče neuspjelim tender za prodaju kompanije jer jedini ponuđač, mojkovačka kompanija Montenegro Duvan komerc, nije potpisala ponuđeni ugovor u predviđenom roku.

Oko 60 radnika kombinata obustavilo je rad 30. juna i zatražilo isplatu tri zaostale zarade, povezivanje staža od 2011. godine i sistematizaciju radnih mjesta.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније